Levering kan ta litt lengre tid på grunn av ferie.

  /  Duftpinner   /  My Fragrances Milano – fullførte til perfeksjon

My Fragrances Milano – fullførte til perfeksjon

Kan du forestille deg en hjemmduft som lukter perfekt og passer like perfekt til deg? Hvis du ikke har funnet den enda, presenterer vi de italienske duftene “My Fragrances Milano” (kort sagt MYF).

Alle My Fragrances-produkter er utviklet i Italia, fra idé og design til emballasje. Alle detaljer blir sett på med ekstrem forsiktighet slik at ingenting blir savnet.

Bare hovedingrediensene som brukes i produktene til dette italienske merket, produseres i byen Grasso, hvor dyktighet, forskning og innovasjon møtes. MYF legger stor vekt på de minste detaljene, alt gjøres veldig nøye og målrettet, og det er ikke for ingenting at produktene til dette merket kalles “ferdig til perfeksjon”.

20 års erfaring med lidenskap for hjemmet, god design og smak har gjort det mulig for å lage spesielle formler og velge de beste ingrediensene som ville være helt naturlige. MYF-produkter inneholder ikke parabener, silikon, mineraloljer.

This image has an empty alt attribute; its file name is myf2.jpeg
Perfeksjon

Dufty kan gjerne presentere denne italienske pusten for deg også. Den overflod av dufter vil tilfredsstille selv den mest kresne smaken. Hjemmelagde diffusorer og sprayer varierer fra friskhet til søthet og orientalske motiver. For eksempel sitrusdufter som kanel og appelsinfrukt, sandeltre og appelsin, Neroli Chic, fersk sitron, ren vanilje eller blomster dufter Hvit granateple, søt peonia, eller kanskje vårbregneduften Lavendel & kamille og trearomaer “Emotion of Sea” eller “Aromatic Wood”. I tillegg til disse duftene, er det en mystisk duft av musk, for eksempel hvit musk.

Når du velger en hjemmeduft, vil My Fragrances Milano ikke svikte deg så lett og lokke deg til å prøve kroppspleieprodukter som ikke er dårligere enn hjemmets diffusorer når det gjelder aromaseparasjon, naturlighet og kvalitet. Dusjgeler, flytende såper, kropps- og håndkremer, kroppskremer – hva vil du mest? Kanskje Orchidea & Mandorle er et duftkroppspleieprodukt fullt av orkideekstrakt, sistnevnte kjent som lang levetid? Eller kanskje Patchouli & Ambra er en intens og sensuell duft som toner og oppdateres. Kunnskapen om urter akkumulert gjennom århundrene gjenspeiles i aromaen til Maggiorana, Coriandolo & Pepe Nero, mens Basilico & Bergamotto vil gi friskhet og vekke minner fra den italienske regionen og dens dufter.

My Fragrances Milano utvalg av finner du her.

My Fragrances dufspray
White Pomegranate duftpinner og duftspray
ABONNER PÅ NYHETSBREV

Få de beste tilbudene på mail

d
Kjøp et gavekort

Få 10% rabatt i tillegg!

Dufter du ikke kan leve uten!

Varsle meg Vennligst oppgi din e-postadresse, så gir vi deg beskjed når det er på lager igjen.