Levering kan ta litt lengre tid på grunn av ferie.

  /  Duftpinner   /  Beste dufpinner for Hjemmet 2022

Beste dufpinner for Hjemmet 2022

Hjemmet ditt er ikke bare en koselig, vakker setting, men også en unik aroma som gir oss positive følelser. Et luksuriøst hus har alltid en egen aroma, som fremhever statusen, gir eieren en følelse av komfort, glede og indre ro.

Når du velger en hjemmeduft bør du huske at parfymekomposisjonen bør passe til interiøret uten å gå i konflikt med det. Det er også viktig å vite hvilket rom duftpinner skal brukes i og hvordan det passer i forhold til stil. For eksempel er dype og syrlige alternativer passende for åpne, lyse rom, mens friske og lette dufter passer bedre til interiør i mørke farger med lave tak. Beroligende hjemmearomaer med røkelse, lanvendel og hvite blomster passer bra på bad og soverom, og til kjøkkenet kan appetittvekkende aromaer som krydder, kaffe, sjokolade og bakverk passe. Den søte duften av vanilje, som fremgir en følelse av varme, komfort og trygghet ses på som en flerbrukbar aroma. Selvfølgelig har interiørdufter også egne trender man kan være på utkikk etter. I år er duftpinner med bær- og fruktinnhold ansett som de mest populære. Bærnoter høres alltid behagelig og uforstyrrende ut, og de har også veldig gjenkjennelige farger.

Artikkelen vår fremhever de beste duftpinnene i 2022 som vil hjelpe deg med å velge de aller beste aromaene fra dette året til hjemmet ditt.

Culti Thé duftpinner
Culti Thé duftpinner

Noter av neroli, mandarin, vanilje

For over 30 år siden fantes det et Italiensk merke kalt Culti Milano som ble de første til å finne opp moderne duftpinner med sivpinner. Siden da har de fortsatt å sette trendene med luksuriøse hjemmedufter som finnes i de vakreste husene i verden. Vinterduften deres Terra er på listen over de beste luksus duftpinenne til hjemmet i år. Den vekker et tydelig duftminne av en reise til et varmt, eksotisk land. Den riktige atmosfæren skapes med noter av mandarin, appelsinblomst og neroli oppløst i en orientalsk salve med vanilje, som skaper riktig humør. Denne kombinasjonen forfrisker og hjelper med å håndtere stress. En spray med slikt innhold vil både gjenopprette atomsfæren med en gang og rengjøre luften for eventuell dårlig lukt. Den er tilgjengelig i tre størrelser som duftpinner, spray eller bilparfyme.

Kjøp nå

Locherber Milano Klinto 1817

Locherber Milano Klinto 1817

Noter av trøffel, bær, blomster

En annen topisk hjemmeduft er den flersidige Klinto 1817, som er inspirert av en sjelden Italiensk vin. Den har en fyldig jordbærduft i kombinasjon med bringebær, søtfiol og kaprifolpulver. Den fruktige og blomstrete oppsetningen åpner med en fyldig note av appelsiner, rips og druer. Det unike preget i denne duften tilføres av sedartre, vanilje og trøffel. Det er verdt å legge merke til at mange merker har eksperimentert med uvanlige aromaer de siste årene. Mange har lagt til noter av alkoholinnholdige drikker, lær og til og med grønnsaker, som er modig og uvanlig. Derimot vil den jordnære trøffelen kombinert med en eksplosjon av frukt- og blomstersødme virkelig skille denne parfymen fra andre nisje-produkter. Denne moteriktige duften gir deg ikke bare følelsen av glede og luksus, men kommer også i en håndmalt flaske som ser flott ut med alt interiør. I tillegg finnes ulike størrelser og refills, og til og med nydelige luksus duftlys i tilbudet deres.

Kjøp nå

Officina Delle Essenze Uva Fragola

Officina Delle Essenze Uva Fragola

Jordbær, bjørnebær, druer

En annen representering av hjemmeduftprodukter av premiumskvalitet vil friste de som elsker dype, intense aromaer. Den ble laget av ett av de beste parfymemerkene i Europa, som er Italienske og ønsket å gi følelsen av skjønnheten og duften av å befinne seg i en blomstrende hage. Denne aromaen kombinerer sødmen av fyldige jordbærmarker og friskheten av modne bjørnebær. Komposisjonen åpnes med noter av røde druer som gir uforstyrrende sødme til denne duften og et slags tynt lag som skaper en spesiell atmosfære i huset. Flasken kan sammenliknes med et kunstverk og er en verdig dekorasjon i alle stuer.

Kjøp nå

Cereria Molla Raspberry & Black Vanilla

Cereria Molla Raspberry & Black Vanilla duftpinner 100ml
Cereria Molla Raspberry & Black Vanilla duftpinner 100ml

Noter av bringebær og vanilje

Cereria Molla 1899 hjemmeduftkolleksjonen er en ren legemliggjøring av den unike kreativiteten av parfymekunsterne fra Spania, som følger eldgamle familieparfymerioppskrifter som har blitt arvet fra generasjon til generasjon. Disse eksklusive duftpinnere ble inspirert av lidenskapen av sommernettene i det sørlige, og løssluppenheten av middelhavslivsstilen.

Om du vil innføre duften av den nydelige Spanske sommeren i hjemmet ditt vil denne duften hjelpe deg med dette. En søt kombinasjon av svarte frukter og forførende ville bringebær som hjertenote giftes perfekt med vanilje fra Madagascar. I tillegg til forstøvere finner du også denne sensuelle, treaktige duften i form av de beste luksuslysene.

Kjøp nå

Officina Delle Essenze Melograno

Officina Delle Essenze Melograno duftpinner
Officina Delle Essenze Melograno duftpinner

Granateple

Dette produktet er blant de beste duftpinnene og toppduftene for i år også, som tilhører det Italienske luksusmerket Officina Delle Essenze. Den sofistikerte aromaen av modne granatepler vil passe virkelige parfymentusiaster og eksperter på premiumsprodukter. Selv om granatepleduften presenteres av ulike merker – inkludert masseproduseringsdelen – kan ikke denne duften sammenliknes med noen andre, den er virkelig unik og ugjenskapelig. Duften har en fyldig, pirrende, frisk og litt syrlig aroma, og frukten i seg selv symboliserer hell, rikdom, ungdom og fertilitet i Middelhavslandene. Denne delikate hjemmeduften med pudrete nyanser er ideell for energetiske, glade og selvsikre mennesker som virkelig vet hva de vil ha og hvordan de skaffer seg det.

Kjøp nå

Bærdufter har vært på toppen av mange lister innenfor nisjeparfymemarkedet i en stund nå. Slike komposisjoner er som regel karakterisert av letthet, søthet, løssluppenhet, som er spesielt typisk for i år, etter å ha opplevd et par ganske intense pandemiår. Derimot bør du først og fremst kjenne på ditt eget inntrykk av duften på tross av trendene når du velger duftpinner, og i tillegg bruke fantasien ved å kombinere ulike dufter for å skape et helt spesielt duftuttrykk i hjemmet ditt. Du kan alltids besøke butikken vår, så kan en profesjonell parfymestylist hjelpe deg å velge aromaen som passer personligheten og stilen på huset ditt best.

ABONNER PÅ NYHETSBREV

Få de beste tilbudene på mail

d
Kjøp et gavekort

Få 10% rabatt i tillegg!

Dufter du ikke kan leve uten!

Varsle meg Vennligst oppgi din e-postadresse, så gir vi deg beskjed når det er på lager igjen.