7 grunner til å tenne duftlys hjemme hver dag - Dufty.no
  /  Duftlys   /  7 grunner til å tenne duftlys hjemme hver dag

7 grunner til å tenne duftlys hjemme hver dag

Stearinlys skaper en følelse av harmoni og komfort, riktig bruk kan endre livet til det bedre. Eksperter innen bioenergi har delt årsakene til at det er verdt å tenne stearinlys hjemme hver dag.

Stearinlys regnes som en dekorativ gjenstand, og det er få som tar energien deres på alvor. Faktisk er det ikke bare nyttig å tenne stearinlys, men også nødvendig. Eksperter anbefaler å bli kjent med de syv hovedegenskapene til stearinlys, som vil hjelpe deg med å finne harmoni, bringe lykke til hjemmet ditt og beskytte deg mot mange problemer. Det viktigste er å velge lys laget av naturlige ingredienser.

  1. Et brennende stearinlys reduserer stress. Å se på en flamme kan være beroligende og gi deg indre ro. Ved å konsentrere seg om et brennende stearinlys er det mye lettere å kaste av seg dagens byrder, ta noen dype pust og innse at angst og irritabilitet går over. Du kan også bruke aromatiske lys, som har en positiv effekt på nervesystemet og virker beroligende. Aromaen av jasmin vil bidra med å løfte humøret, mynte vil klaren tankene dine, og kombinasjonen av mynte, sitron og rosmarin vil hjelpe deg å roe ned og bli kvitt angst.
  2. Stearinlys bidrar til bedre søvn. For majoriteten vil hyppig bruk av skjerm og sosiale medier, og en konstant strøm og nyheter bidra til raskere utmattelse. Flammen til et stearinlys tent en time før leggetid vil hjelpe deg med å slappe av og til en større grad finne roen. Behagelige og avslappende aroma og det varme, myke lyset fra den levende flammen, vil hjelpe deg med å klarne tankene dine, lettere finne roen, og sovne raskt inn, uten mareritt og hyppige avbrudd om natten.
  3. Stearinlys bidrar til å holde deg positiv. Tilbudet av lys er virkelig stort, så alle kan velge en farge, størrelse og duft de liker. Stearinlys passer harmonisk inn i ethvert interiør og gir huset en unik harmoni og energi. Lyse stearinlys gir optimisme, energi og forfriskning, spesielt hvis du bruker aromaer av appelsin, kanel og ingefær.
  4. Stearinlys tiltrekker suksess i kjærligheten. Det er ikke rart at en i mange filmer ser scener hvor par spiser ved levende lys. Stearinlys gir en følelse av intimitet, og er med på å sette stemningen. Stearinlys er et enkelt triks for å sette tonen ved enhver sammenkomst, og passer like godt til hverdagsmiddagen som til festmåltidet. Mykt, varmt lys vil gi komfort og selvtillit. Duftlys er velegnet til slike formål.
  5. Stearinlys kan tiltrekke seg velstand. Stearinlys har lenge blitt brukt til ulike ritualer som skal tiltrekke seg velsignelser, samt beskytte mot negativitet. Avhengig av fargen, vil hvert lys spille sin rolle. Farger som grønn og gull vil fungere som et symbol på penger. Rosa kan brukes til å tiltrekke kjærlighet. Farger som lilla og rød vil bidra til å opprettholde lidenskap i et forhold. Et hvitt stearinlys symboliserer beskyttelse, mens et svart bekjemper negativitet. Det viktigste er likevel å ikke bruke dem til mørke ritualer og ikke prøve å skade noen
  6. Energien fra stearinlys vekker inspirasjon. Stearinlys hjelper deg med å finne inspirasjon og nå ditt potensiale. Kreative mennesker setter pris på naturfenomener: tordenvær, den første snøen, lyse solnedganger og soloppganger. Selv duggdråper eller morgentåke kan vekke sansene og bidra til å skape et mesterverk. Naturens skjønnhet er ikke alltid synlig for oss, og stearinlys er i stand til å skape en unik energi som stimulerer underbevisstheten til å skape.
  7. Stearinlys kan bidra til å lette sorg. Flammen fra et stearinlys gir en følelse av varme og liv, og for en som har mistet en nær, kan det hjelpe å se på den brennende flammen mens de prater. Energien fra stearinlys hjelper til med å overleve smerte, takle følelser, huske fine øyeblikk og ikke minst å gråte ut sorg.
ABONNER PÅ NYHETSBREV

Få de beste tilbudene på mail

d
Kjøp et gavekort

Få 10% rabatt i tillegg!

Dufter du ikke kan leve uten!