Levering kan ta litt lengre tid på grunn av ferie.

  /  Tips   /  Hvordan bli kvitt dårlige lukter?

Hvordan bli kvitt dårlige lukter?

Hvordan fjerne denne ubehagelige tobakkslukten fra klærne dine etter at du har vært med vennene dine som røyker? Matlukten hjemme? Eller svettelukt etter å ha løpt etter bussen for å komme til jobb?

Uønskede lukter: et daglig problem.

Ja, det er riktig … Til tross for alle våre anstrengelser, kommer dårlige lukter til oss uønsket. De mest påtrengende er svette, mat, tobakk og innestengt lukt. Disse lukter klamrer seg lett til klærne våre, men vi finner dem overalt! Hvem har ikke åpnet hoveddøren en dag og kjent en dårlig lukt? Derfor er det nødvendig å adoptere noen vaner for å effektivt og permanent fjerne dem.

Hvordan fjerne ubehagelige lukter?

Luft rommet i 10 minutter to ganger om dagen.
Å lufte et rom er den mest økologiske måten å fjerne innestengt lukt og unngå mat- og svettelukt.

Mens du lager mat, husk å ventilere rommet godt, slik at matlukten ikke blir værende inne og forhindrer at stekelukt varer hele dagen!

Rengjør oftere.
Ventilator, kokeplate, toalettsete, skitne klær … disse overflatene er mye mer utsatt for dårlige lukter. Fett hjelper de ansvarlige molekylene med å feste seg. Så, rull opp ermene, tørk av med en klut dynket i husholdningseddik, og vask umiddelbart klær som lukter.

Bruk en luftrenser.
Hvis du har budsjettet for det, sikrer denne lille maskinen filtrering av luften i lukkede rom. Den fanger inneluften som er full av dårlige molekyler og slipper ut renset luft. Det hjelper spesielt med å forhindre helseproblemer (astma, allergier …) knyttet til luftmetning med allergener (dyrehår, forurensning, pollen …).

Spre dufter.
Sitron, lavendel eller appelsin, alle disse duftene er en svært effektiv måte å fjerne lukt fra rommet ditt. I tillegg til å lukte godt, har de antibakterielle egenskaper. Imidlertid kan noen dufter avgjøre flyktige organiske forbindelser (VOC) som kan forurense rom. Så du bør velge en duft uten VOC. Det beste? En VOC-fri duft kombinert med en luktneutralisator for permanent å eliminere dårlige lukter, som Pikoc tåker!

Disse tåkene kan brukes både på klær og i hjemmet. De er laget med over 98% naturlige ingredienser. Til slutt bidrar luktnøytralisatoren til å redusere ubehagelige lukter fra steking, svette og tobakk, samtidig som den gir mykhet og friskhet til rommet ditt.

ABONNER PÅ NYHETSBREV

Få de beste tilbudene på mail

d
Kjøp et gavekort

Få 10% rabatt i tillegg!

Dufter du ikke kan leve uten!

Varsle meg Vennligst oppgi din e-postadresse, så gir vi deg beskjed når det er på lager igjen.