Levering kan ta litt lengre tid på grunn av ferie.

  /  Pikoc

Pikoc

Pikoc er ikke bare et merke, men også en historie om vennskap som startet ved École Supérieure du Parfum i Paris. Dette eventyret ble startet i 2018 av Cecile og Marine, som ikke bare er forretningspartnere, men også lidenskapelige elskere av dufter. De skapte Pikoc som en måte å parfymere hverdagen og introdusere eksklusive dufter som gjør hjemmene unike.
Pikocs filosofi er lidenskapelig om kreativitet og gir spesiell oppmerksomhet til kvalitet, miljøet og lokal kunnskap. Alle ingrediensene er nøye valgt, og produktkvaliteten overfører brukerne til en verden som fortsatt er uutforsket i husholdningsprodukter: nytelse.
Kvalitet, respekt for planeten og folks helse, lokal produksjonsprosess og økologisk ansvarlig tilnærming er sentrale prinsipper i Pikoc. Alle produkter er laget i Frankrike med partnere som deler menneskelige og sosiale verdier.

Pikoc-produktene er ikke giftige og biologisk nedbrytbare, og komponentene i formelene deres er nøye valgt for å minimere innvirkningen på planeten vår, samtidig som de sikrer optimal effektivitet. Dette er et merke som ikke bare bringer dufter av høy kvalitet inn i hjemmet, men også handler ansvarlig med miljøet og samfunnet, og reflekterer den ekte franske ånden og innovasjonen.

„Pikoc“ merkevaren skjuler enda flere hemmeligheter. Navnet stammer fra det engelske ordet “peacock”, som betyr påfugl. Dette er ikke et tilfeldig valgt symbol; påfuglens utfoldede hale reflekterer duftens mangfold som Pikoc tilbyr. Hver av deres dufter er assosiert med en farge, som en fargepalett, som lar brukeren oppdage sin unike duft.
Når det gjelder produksjonsprosessen, er Pikoc stolt av sin franske arv. Produktene produseres i forskjellige franske regioner, for eksempel blir vaskemiddelet laget noen kilometer fra Paris, eddik og spray i Corrèze, og oppvaskmiddel i sentrum. Tørkeballene er håndlaget i Nepal, i en liten verksted hvor hovedsakelig kvinner arbeider, noe som er sjeldent i Nepal. Pikoc er åpen og søker fortsatt en fransk mester for tørkestativene deres, ønsker å styrke sin forbindelse med Frankrike ytterligere.
Noen kan være bekymret for grusomhet mot dyr, men Pikoc er klare på dette punktet. De tester aldri produktene sine på dyr, og alle produktene er veganske og uten grusomhet, bortsett fra tørkeballene, som er laget av ull.
Dette unike merket, som kombinerer en lidenskapelig kjærlighet til dufter, lokal produksjonsfokus og ansvar overfor naturen og dyrene, er virkelig enestående. Pikoc tilbyr ikke bare duft, men også verdier som oser av fransk eleganse, innovasjon og bevissthet.

ABONNER PÅ NYHETSBREV

Få de beste tilbudene på mail

d
Kjøp et gavekort

Få 10% rabatt i tillegg!

Dufter du ikke kan leve uten!

Varsle meg Vennligst oppgi din e-postadresse, så gir vi deg beskjed når det er på lager igjen.