Levering kan ta litt lengre tid på grunn av ferie.

  /  Culti Milano

Culti Milano

CULTI MILANO ble født av en intuisjon fra det eklektiske sinnet til Alessandro Agrati: nemlig hans oppfatning, som var utrolig forut for sin tid, at rom og gjenstander også kunne ha sin egen duft; at det var mulig å omgi seg med luktkvalitet, i tillegg til vakre ting i hyggelige rom. Det var 1988 da Agrati startet sin personlige forskning i koblingen mellom designverdenen og sanseverdenen, noe som ville revolusjonere selve måten mennesker opplever rom og gjenstander på. “Ideen om å skape en kultur av atmosfære, som utrolig nok manglet i vår verden, i denne tiden”.

Dette inspirerte navnet CULTI. Prosjektet, som fletter kultur og stil, har de siste 30 årene fulgt en nøye utformet kreativ vei, som førte til at det ble et merke med en tydelig personlig ånd. Personlig som kultur, som er støpt fra våre hverdagsopplevelser. Personlig som en duft, med kraft til å trylle frem minner. For faktisk er CULTI mye mer enn en hjemmeduft.

“CULTI er muligheten for en person å velge sin egen duft, som vil følge dem hjemme og i livet”

CULTI tilbyr et helt nytt konsept med parfyme: buketter er unødvendige når vi har tilgang til så utrolig enkle og gjenkjennelige dufter, som de unike, uforlignelige råvarene som er gitt oss av naturen og av Italia.

Hver duft er nøye designet av Olfactory Laboratory for å være unik og tidløs, men også for å kunne harmonisere på en bemerkelsesverdig, bevisst måte med alle de andre duftene, samtidig som de gir folk sin egen dyrebare sjanse til å velge hvilken duft de vil puste inn rundt dem eller på deres mest elskede gjenstander, hvilket minne å oppleve. Parfymer som alltid lukter godt.

ORIGINALITET

“Duften tilhører individet, ikke hjemmet. Svært personlig, og derfor original. ”

Original, akkurat som måten merket tenker ut essensene på. Original, som rottingpinne-diffusoren oppfunnet i 1990. Original, som personligheten til hver enkelt av oss. Raffinerte dufter som kan blandes på en veldig personlig måte, mens de forblir ekstremt delikate. Uforlignelig.

 

KVALITET

Naturen gir inspirasjon ved å skape underverker med svært få ingredienser. Utrolig ukompliserte dufter der en hovedbestanddel av overlegen kvalitet kan gjenkjennes, ledsaget av en håndfull andre som enten fremhever den eller myker den.

 

DESIGN

“Et objekt kan være duftende, så vel som vakkert, for å stimulere sansene.”

Den ekstreme enkelheten og elegansen til duften blir gjennomført til flacons og flasker med form av tradisjonelle melkflasker. Disse emblematiske objektene fletter designens verden med sansesfæren.

ABONNER PÅ NYHETSBREV

Få de beste tilbudene på mail

d
Kjøp et gavekort

Få 10% rabatt i tillegg!

Dufter du ikke kan leve uten!

Varsle meg Vennligst oppgi din e-postadresse, så gir vi deg beskjed når det er på lager igjen.