Antoine Parfums - Dufty.no
  /  Antoine Parfums

Antoine Parfums

Antoines parfums historie er nært knyttet til klesvask, det originale produktet som lanserte prosjektet. Det første vaskemidlet som ble utviklet, var det klassiske vaskemidlet (blå), slik at alle parfymeelskere kunne finne en duft av høyt parfymeri på tøyet sitt, og dermed bryte kodene for tradisjonelle vaskemidler. Avansert vaskemiddel produsert i Frankrike, nyskapende og vanedannende duft, den duftende cocktailen til vaskemaskinen ble født! Så kom Intense vaskemiddel (den svarte) for å tilby en parfyme med en veldig sterk personlighet, som holder seg til plagget, som man kjenner igjen med en gang. En mer dristig versjon, som en kontrast til den universelle Classic Antoine. Til slutt, legg vei for kvinner med Pour Elle vaskemiddel (den rosa) for en streif inn i det kvinnelige universet med en vakker blomsteroppretting … Mens du holder den treaktige basen, Antoines signatur.

Tøymykneren er beregnet på kunder som bruker Antoine hovedsakelig til husholdningstøy og for de som ønsker å styrke parfymen på linet ytterligere.

Antoines parfymer er dristige og moderne parfymer i sammensetningen.

Eau de toiletten ble lansert etter vaskemiddelet. De dukket opp da mange kunder, som testet duftene til de veldig originale vaskemidlene, takket være en liten flaske parfyme, bare ble forelsket i testeren! For skyndte seg å vente på at tøyet skulle tørke og dra nytte av våre eksepsjonelle dufter, eller ikke fulgte konseptet med luksuriøst tøy, ønsket disse klientene ganske enkelt Antoine eau de toilette.

Stole på partnere som er ansvarlige for tapping, emballering og kondisjonering, var det

Antoine såper er en variant av dyrebare parfymer for å gjøre kontakt med vann eksepsjonell. Antoine såpeserien er helt klart en olfaktorisk utvikling som lytter til kunder som har bukket under for klesvask. Kravet var faktisk naturlig: etter å ha revolusjonert de tradisjonelle luktene av linet, hvorfor være på såper begrenset til bare lavendel og appelsinblomst? Gi hendene dine delikate dufter, og deretter var kroppen din i dusjgelformat, nyttig for reiser, treningsstudio, etc. en åpenbar oppfølger.

ABONNER PÅ NYHETSBREV

Få de beste tilbudene på mail

d
Kjøp et gavekort

Få 10% rabatt i tillegg!

Dufter du ikke kan leve uten!